júna 16, 2015

IVANA VANKOVÁ SUPERMODEL - INTERVIEW

1. Ako si sa dostala do sveta modelingu ?
Ivana :
Svetom módy som bola ovplyvňovaná už od destva, nakoľko v rodine máme veľmi úspešnú módnu dizajnérku ako i stylistku a taktiež aj modelky. Nemôžem tvrdiť, že modelingom som žila od detstva práveže som sa nakláňala viac k tej prírode / koníky / a na vysokej škole biológii. Počas obdobia na vysokej škole som sa začala venovať modelingu naplno.

2. Aký je tento svet v skutočnosti ?
Ivana :

Svet modeliek je veľmi zaujímavý z viacerých aspektov. Keď si to vezmeme zo všeobecného hľadiska je tam cestovanie, móda, zaujímaví ľudia, módne ikony, jazyky, spoznávanie kultúr etc... 
V ďalších aspektoch ide o skutočne náročnú prácu, Áno, prácu !!! Ľudia chápu modeling ako zábavu, no je to omyl. Mnohokrát modelky obetujú vlastné súkromie a taktiež je to veľmi náročná práca na psychickú ako i fyzickú stránku. Ľudia si predstavujú pod pojmom modelka často negatívne veci, no treba pozerať na realitu nie domnienky !!! Denné tréningy v posilňovni, nacvičovanie choreografie na prehliadky, byť neustále v pozore pred fotografmi ako i fanúšikmi... Je to vyťažujúce po všetkých stránkach.
3. Načo si najviac hrdá vo svojom živote -  dosiahnuté úspechy?
Ivana :
Najviac som hrdá nato kto skutočne som. Dosiahla som veľa úspechov či v jazdectve ako parkurový jazdec, na Univerzite ako Magistra prírodnych vied, v podnikaní ako majiteľka beauty salónov a aj v modelingu, kde som sa mohla zúčastniť veľkých módnych prehliadok naších najznámejších svetových módnych dizajnérov, byť tak súčasťou celosvetových kampaní rôznych značiek a za úplne najväčší úspech považujem tohtoročné víťazstvo na svetovej súťaži World Super model Global Final - titul NAJLEPŠIE TELO sveta 2015. Pre mňa je každý deň úspechom, pretože sa spájajú mozaiky a vzniká jedno obrovske dielo a tým je celý môj život. Celkovo ma čakajú ďalšie úspechy a dúfam v to , že poskladám poriadne vysokú pyramídu tromfov.


IVANA VANKOVÁ - SUPERMODEL :
Experiences: 
Wella Paris for Asian Campaign and European Campaign
Campaign for San Soucis Cosmetic (European)
Campaign for Joico (European)
Campaign for Calzedonia underwear, Lamarc underwear
Asian Campaign for world fashion brands Dior, Chanel, Gucci 
Fashion show for world brands Dior, Chanel, Gucci, Versace, Armani – Italian Campaign
Fashion show Paris style for famous Slovakian designer Fero Mikloško
Fashion show for Petra Porova designer, Jana Jurčenko designer etc
Campaign for world magazines: 10TEN magazine, Shine of the Fashion 2011-2012
Campaign for company Copy.sk – face of the company, Calendar La Isola di Sicilia 2014
Editorial intenational magazine- 10TEN magazine , 2014 july
Pageant Face 2014 Slovakia- winner 1.st place
Donna Rosi Fashion show
Fashion week Slovakia Jana Jurčenko designer 2015
World Super model contest Global Final - winner of the Best Figure 2015
Calzedonia bikini Campaign
Editorial for Linda magazine - beauty 2015
Magazine Beauty woman - monthly , beauty , slovakian magazine comercial, 2013/2014/2015
SOCIAL MEDIA :
4. Ako sa staráš o svoju pleť ?
Ivana :
Samozrejme základom krásnej pleti je čistá voda, a to piť aj niekoľkokrát za deň - poriadne umyť tvár nakoľko ovzdušie je mimoriadne znečistené. Póry sa veľmi rýchlo upchávajú a preto odporúčam ženám, ktoré používajú silnejší makeup, aby nezabudli pred nanášaním makeup, správnou starostlivosťou a spôsobom otvoriť a uzavrieť póry. Na túto časť vrelo odporúčam školenie odborníkom - makeup artistom, ktoré som taktiež absolvovala u beauty experta Mishellbeauty  a som nadmieru spokojná.

5. Starostlivosť o telo ?
Ivana :
Starať sa o telo je rovnako tak dôležité ako o pleť. Podotýkam nezabudnúť na telové oleje, skvelý je aj kokosový olej a to užívať aj vnútorne. Zovňajšok dosiahnete len správnou starostlivosťou o telo čiže vnútorne aj vonkajšie.

6. Koho považuješ za Beauty a Fashion IKONU ?
Ivana :
Nedokážem nespomenúť naších dizajnérskych Majstrov a to hneď na úvod si budem protirečiť: Vivienne Westwod a Blanka Matragi. Pre mňa neskutočné dámy s obrovskou charizmou, ktoré ohybajú svet dizajnu. Plameň a voda, vášeň a neha...
 Vivien dodala jednu skvelú vetu na začiatku svojej tvorby a to: 
,, V móde som z jediného dôvodu, zničiť slovo ,,komformita". 
Do úvahy som vzala práve túto nekonvenčnosť dvoch rozdielných štruktúr diel a pritom vychádzajú z jedného a to ukázať svetu , bohatsvo budúcnosti !!!
 Do tretice je to aj Karl Lagerfeld, ktorý neskutočne pohol svetom módy.
Spomeniem narýchlo moje tromfy a to puritánska Cara Delevingne či Candice Swanepoel Victoria Secret...

"Pre mňa je Fashion ikonou, tá osobnosť, ktorá dokáže rozhýbať koráb nášho davu .... !!!

7. Ako sa udržiavaš vo forme - celoročne ?
Ivana :
Zaručene je to strava a pohyb súčasne. V lete veľa turistiky a v zime fitko, lyžovanie či plávanie. Vďaka jazdectvu mi ostalo telo vyformovanejšie a už si ho len udržujem. 
Opäť podotýkam: pitný režim+strava+pohyb = zaručené výsledky.


8. Nejaky tvoj špeciálny Beauty Tip  ?
Ivana :
Na špickovú Beauty je tu naša Miška- MishellBeauty, ktorá má neskutočne účinné praktiky ako naučiť ženu byť vznešenou dámou a to doslova.
 A môj beauty tip? Raw- strava a kokosový olej na pleť a telo. Každá žena je krásna ide len o to, aby sa taká aj videla ona sama a hlavne, aby neustále pracovala sama na sebe. To, že pracujem v modelingu neznamená , že som není žena v domácnosti, takže plne chápem vyťaženosť zadaných žien, ale skutočne naozaj to ide!!! Prvý krok je začiatok a k tomu vám dokážeme pomôcť !!!

9. Čo nesmie chýbať v kabelke Ivany Vankovej ?
Ivana :
V mojej kabelke nikdy nechýba kvalitný makeup, rúž, kefa na vlasy a zaistene VODA ... 
No ako vieme je tam milión ďalších vecí ;) 
" Cítiť sa dokonalá, je základom BYŤ DOKONALÁ " !!! 
 Ďakujem Ivanka za rozhovor, za tvoj čas aj za príležitosť nazrieť do tvojho súkromného ako aj pracovného života .Veľmi si vážim našu spoluprácu ako aj to, že si prijala ponuku a stala sa tak jednou z oficiálnych tvári MISHELLDOLLS značky MISHELLBEAUTY   ...  želáme Ti veľa pracovných aj životných úspechov a sme radi, že toho môžme byť súčasťou - sledovať a podporovať Ťa z 1. rady !
 LOVE u so much  ! 

1 komentár:

  1. Tipe Oil (Dry) at the Merkur FUTUR Safety Razor | Titanium
    Tipe oil men\'s titanium wedding bands is very close titanium steel to guy tang titanium toner real steel and is very durable. Perfect for everything from the straight cut back titanium curling iron razor to the titanium oxide more traditional €39.00 · ‎Out of stock

    OdpovedaťOdstrániť